Nieuw

NU NOG SNELLER NAAR HET VERBRUIK EN DE KOSTEN VAN UW COMPLEX

Om de eerste stap, die bij alle keuzes "Kies uw complex" is, over te slaan, hebben wij nu een NIEUWE methode toegevoegd. U kunt nu de naam van het gewenste complex vóór de websitenaam zetten ipv www. Bijvoorbeeld middenhoek.energiemastering.nl. Mocht u tussentijds even willen overschakelen naar een ander complex, dan kunt u altijd dat complex weer kiezen in de bovenbalk.

 

Nog een mogelijkheid

U kunt uw voorkeur voor een complex ook permanent opgeven door op de tekst "Eigen complex eerst" in de bovenbalk van de hoofdindex te klikken. Daarbij kunt u extra opgeven of u uw naam of een andere tekst achter de welkomstgroet "Goedemorgen, Goedemiddag of Goedenavond" wilt zien, als u op onze hoofdpagina binnenkomt. Deze functie werkt daarna altijd als u op onze komt met het door u opgeven complex.
Deze laatste keuze wordt getoond aan iedereen die op uw computer mag werken en naar onze site gaat. Deze service is IP-nummer gebonden. Dus op uw bedrijfs Desktop kunt een andere welkomstgroet of complexvoorkeur maken dan bij u thuis op uw computer. Wijzigen of stop zetten van deze mogelijkheid doet u door op de welkomstgroet zelf te klikken.