Grafieken weer terug

Doordat wij zagen dat de grafieken relatief weinig werden bekeken hebben wij het besluit genomen om deze dus niet meer te tonen. Toch hebben verschillende gebruikers van ons systeem geklaagd dat zij de grafieken misten.
Daarom hebben wij de grafieken weer in ere hersteld en wij hopen dan ook dat de betreffende gebruikers hier dan ook weer blij mee zijn.


Handige tip

Door de naam van uw gewenste 'complex' in de plaats van 'www' te typen dan hoeft u, als u een menu keuze hebt gemaakt, niet te starten met het ingeven van welk complex u informatie wilt oproepen.

Bijvoorbeeld: https://middenhoek.energiemastering.nl (in kleine letters)

Wij hebben menukeuze van de bovenbalk ingekrompen omdat de bovenbalk voor de mobiele telefoon gebruikers niet meer leesbaar was. Wij hopen dat u nu met nog meer plezier en gemak de nuttige informatie van ons raadpleegt!Hier vindt u de kosten en verbruiksgegevens per uur op de door u gekozen dag. Elektra is bijna altijd up-to-date tot en met de vorige dag 24.00 uur. Het verbruik van stookgas is meestal vanaf 9 uur 's morgens up-to-date tot diezelfde dag 6 uur. Bij stookgas vermelden wij ook de temperatuur, zonneschijn en weertype per uur.Hier vindt u de kosten en verbruiksgegevens per dag op de door u gekozen maand. Elektra is bijna altijd up-to-date tot en met de vorige dag 24.00 uur. Het verbruik van stookgas is meestal vanaf 9 uur 's morgens up-to-date tot diezelfde dag 6 uur. Bij stookgas vermelden wij ook de gemiddelde temperatuur en zonneschijn van iedere dag.Hier vindt u de informatie en kosten per maand in een gekozen jaar. Elektra is net als bij de daggegevens altijd up-to-date tot en met de vorige dag 24.00 uur. Zo ook het vermelde verbruik van stookgas dat meestal vanaf 9 uur 's morgens up-to-date is tot diezelfde dag 's morgens 6 uur. Hier kunt u ook de gemiddelde temperatuur en het aantal uren zonneschijn vermeld zien staan.Bij deze keuze krijgt u de totale jaargegevens en kosten van elektra en stookgas vanaf 2008 (dus al 14 jaar). Omdat het verbruik van water één keer in de week handmatig wordt opgenomen door een vrijwilliger uit de Middenhoek moet deze informatie handmatig aan ons systeem worden toegevoegd.

Alle weergegegevens halen wij op bij het KNMI en het betreft de gegevens van het dichtst bijzijnde weerstation in Rotterdam (deze gegevens lopen ± 24 uur achter).