NOG SNELLER NAAR HET VERBRUIK EN DE KOSTEN VAN UW COMPLEX

Om de eerste stap, die bij alle keuzes "Kies uw complex" is, over te slaan, hebben wij nu een NIEUWE methode toegevoegd. U kunt nu de naam van het gewenste complex vóór de websitenaam zetten ipv www. Bijvoorbeeld middenhoek.energiemastering.nl. Mocht u tussentijds even willen overschakelen naar een ander complex, dan kunt u altijd dat complex weer kiezen uit de bovenbalk.

U kunt uw voorkeur voor een complex ook permanent opgeven door op de tekst "Eigen complex eerst" in de bovenbalk van de hoofdindex te klikken. Daarbij kunt u extra opgeven of u uw naam of een andere tekst achter de welkomstgroet "Goedemorgen, Goedemiddag of Goedenavond" wilt zien, als u op onze hoofdpagina binnenkomt. Deze functie werkt daarna altijd als u op onze komt met het door u opgeven complex.
Deze laatste keuze wordt getoond aan iedereen die op uw computer mag werken en naar onze site gaat. Deze service is IP-nummer gebonden. Dus op uw bedrijfs Desktop kunt een andere welkomstgroet of complexvoorkeur maken dan bij u thuis op uw computer. Wijzigen of stop zetten van deze mogelijkheid doet u door op de welkomstgroet zelf te klikken.

Hier vindt u de verbruiksgegevens en kosten per uur op de door u gekozen dag. Elektra is bijna altijd up-to-date tot en met de vorige dag 24.00 uur. Het verbruik van stookgas is meestal vanaf 10 uur 's morgens up-to-date tot diezelfde dag 's morgens 6 uur. Bij stookgas vermelden wij ook de temperatuur en zonneschijn bij elk uur. Deze gevens halen wij op bij de KNMI en het betreft de gegevens van ons dichtst bijzijnde weerstation van het KNMI in Rotterdam. Echter deze gegevens lopen altijd 24 uur achter.

Hier vindt u de informatie en kosten per maand in een gekozen jaar. Elektra is net als bij de daggegevens altijd up-to-date tot en met de vorige dag 24.00 uur. Zo ook het vermelde verbruik van stookgas dat meestal vanaf 10 uur 's morgens up-to-date is tot diezelfde dag 's morgens 6 uur. Zeer binnenkort kunt u hier ook de gemiddelde temperatuur en het aantal uren zonneschijn vermeld zien.

Bij deze keuze krijgt u de totale jaargegevens en kosten van elektra en stookgas vanaf 2008 (dus al 12 jaar). Omdat het verbruik van water één keer in de week handmatig wordt opgenomen door een vrijwilliger uit de Middenhoek werd deze informatie tot 2010 handmatig op de site gezet. Vanaf 2010 werd deze informatie ook in ons computersysteem weggeschreven, zodoende is deze jaarinformatie slechts vanaf 2010 beschikbaar.