1 JUNI HEBBEN WIJ ONZE PROGRAMMATUUR IN ZIJN GEHEEL VERNIEUWD

Deze vernieuwing is niet alleen het uiterlijk, maar veel belangrijker, de programmatuur die zorgt dat u de gevraagde data snel op uw scherm krijgt, te vervangen. De nieuwe programmatuur is ongeveer 300 procent sneller dan de vorige versie. Dit kon alleen maar gerealiseerd worden door met de hedendaagse technieken de programmatuur compleet opnieuw te programmeren. De 'oude' programmatuur is door ons ontwikkeld in 2008 en sindsdien zijn er wel steeds updates uitgevooerd, maar die hadden niet zo'n inpact als onze nieuw ontwikkelde programmatuur. Deze nieuwe programmatuur is geheel in de afgelopen maanden ook weer in ons eigen bedrijf ontwikkeld. Hopelijk heeft nu nog meer plezier om even snel te kijken hoe de stand van zaken in uw complex erbij staat.

NOG SNELLER NAAR HET VERBRUIK EN DE KOSTEN VAN UW COMPLEX

U kunt uw voorkeur voor een complex opgeven door op de tekst "Eigen complex eerst" in de bovenbalk van de hoofdindex te klikken. Ook kunt u hier extra opgeven of u uw naam of een andere tekst achter de welkomstgroet "Goedemorgen, Goedemiddag of Goedenavond" wilt zien, als u op onze site binnenkomt.
Deze naam wordt wel getoond aan iedereen die op uw computer mag werken en naar onze site gaat. Deze service is IP-nummer gebonden. Dus op uw bedrijfs Desktop kunt een andere welkomstgroet of complexvoorkeur maken dan bij u thuis op uw computer. Wijzigen of stop zetten van deze mogelijkheid doet u door op de welkomstgroet zelf te klikken.
Wilt u toch een vergelijking maken met de andere complexen dan kunt u gewoon de naam van het andere complex in de bovenbalk klikken en komt u op precies dezelfde datum gegevens uit, maar dan wel specifiek van dat complex.

UPDATE BOSHOEK SINDS BEGIN 2019 ÉÉN DAG MINDER ACTUEEL

Wij hebben voor de Boshoek, Middenhoek en de Bogaardhoek het verbruik van ELEKTRA en STOOKGAS van deze complexen sinds 2008, vier keer per dag en zeven dagen per week, volledig door een door onszelf ontwikkeld programma in het STEDIN DATACENTRUM uitgelezen en in onze Database opgeslagen.
De Boshoek is echter begin 2019 jaar naar een ander meetbedrijf overgestapt: FUDURA. Sinds kort kunnen wij nu de meterstanden ook via een web app uitlezen bij Fudura zodat wij ook deze gegevens volledig geautomatiseerd kunnen verwerken en omzetten naar een format waarmee ons basisprogramma de gegevens weer verder automatisch verwerkt naar de website. Jammer is dat Fudura één en soms zelfs meer dagen achter is met hun meterstanden die wij uitlezen. Dat is de reden dat de data van de Boshoek niet meer zo uptodate is zoals de data van Stedin. Dit werkt ook door in de energieverbruikbriefjes die iedere maandag of dinsdag in het mededelingenbord in de lifthallen worden opgehangen. Daar is het verbruik van de Boshoek altijd maar van vijf of zes dagen in plaats van zeven. Dit wordt wel steeds op de briefjes aangegeven.

Hier vindt u de verbruiksgegevens en kosten per uur op de door u gekozen dag. Elektra is bijna altijd up-to-date tot en met de vorige dag 24.00 uur. Het verbruik van stookgas is meestal vanaf 10 uur 's morgens up-to-date tot diezelfde dag 's morgens 6 uur. Bij stookgas vermelden wij ook de temperatuur en zonneschijn bij elk uur. Deze gevens halen wij op bij de KNMI en het betreft de gegevens van ons dichtst bijzijnde weerstation van het KNMI in Rotterdam. Echter deze gegevens lopen altijd 24 uur achter.

Hier vindt u de informatie en kosten per maand in een gekozen jaar. Elektra is net als bij de daggegevens altijd up-to-date tot en met de vorige dag 24.00 uur. Zo ook het vermelde verbruik van stookgas dat meestal vanaf 10 uur 's morgens up-to-date is tot diezelfde dag 's morgens 6 uur. Zeer binnenkort kunt u hier ook de gemiddelde temperatuur en het aantal uren zonneschijn vermeld zien.

Bij deze keuze krijgt u de totale jaargegevens en kosten van elektra en stookgas vanaf 2008 (dus al 12 jaar). Omdat het verbruik van water één keer in de week handmatig wordt opgenomen door een vrijwilliger uit de Middenhoek werd deze informatie tot 2010 handmatig op de site gezet. Vanaf 2010 werd deze informatie ook in ons computersysteem weggeschreven, zodoende is deze jaarinformatie slechts vanaf 2010 beschikbaar.